Ring til os +86-532-83289878

Belastning og påføring af komprimeret træpalle

2023-08-31

1. Bæreevnen afkomprimerede træpaller

Komprimerede træpaller er lavet af fiberplader med høj densitet gennem kompressionsbehandling, som har karakteristika af lethed, miljøbeskyttelse og lille krympning. Dens bæreevne er relateret til dens specifikationer og tykkelse. Generelt kan en god komprimeret træpalle bære en vægt på mere end 1000 kg.

2. Brugsscenarier

1. Logistikbranchen: Under transport,komprimerede træpallerkan bruges til at reparere containergods, hvilket kan reducere logistikomkostninger og arbejdskraft. Sammenlignet med traditionelle træpaller er komprimerede træpaller lette i vægt, nemme at håndtere og håndtere, ikke nemme at bryde, har en lang levetid og kan reducere transportomkostningerne betydeligt.

2. Lagerindustri: Komprimerede træpaller er også meget brugt. Det kan spille en nøglerolle i lager og distribution. Komprimerede træpaller med indbyggede trædepuder kan ikke kun opbevare lodret mere stabilt, men også holde varerne rene, hygiejniske og sterile.

3. Resumé

Komprimeret træpalle er et godt transportemballagemateriale, som er miljøvenligt, let og nemt at håndtere. Det har været meget brugt i logistik- og lagerindustrien. Bæreevnen påkomprimerede træpallerer påvirket af faktorer som dens specifikation og tykkelse og kan generelt bære en vægt på mere end 1.000 kg.

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy