Ring til os +86-532-83289878

Hvad er fordelene ved en komprimeret træpallemaskine?

2023-07-11

(1) De vigtigste fordele vedtræpaller

â  Træpaller er nemme at læsse. Der er ingen grund til at trænge ind i det indre af containeren som en container, og efter læsning kan teknikker som bundtning og tæt indpakning bruges til nem brug.

â¡ Lastekapaciteten er stor. Selvom lastkapaciteten på paller er mindre end containerens, kan de også koncentrere en vis mængde, som er meget større end den samlede mængde af generel emballage.

⢠Det er nemt at vende tilbage til rummet. Når den vender tilbage til rummet, fylder den meget lidt transportkapacitet.

⣠Lille egenvægt. De paller, der bruges til lastning, losning og transport selv, bruger mindre arbejdskraft, og ineffektiv transport og lastning og losning er mindre end containere.

(2) De vigtigste ulemper ved paller

â  Købsprisen er påkrævet, og for ikke-interne operationer i virksomheden skal den normalt returneres.

â¡ Optager en vis mængde plads, især til langdistancetransport, vil det resultere i tab af plads til at laste genstande.

⢠Beskyttelsen er ringere end containere, hvilket gør det vanskeligt at opbevare i det fri og kræver understøttende faciliteter såsom lagerbygninger.


We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy